SportVoetbal

SV Zwolle start met oefenzege

Angelo Kisjes maakt de enige treffer

Zwolle – SV Zwolle heeft de eerste oefenwedstrijd in het seizoen 2017-2018 winnend afgesloten. De mannen van Joshua Nijlant wonnen op Sportpark Marslanden met 1-0 van vierdeklasser Wijthmen.

Nieuwelingen Martijn Hollewand en Sander Hulleman begonnen in de basisopstelling. Ook A-junior Jasper de Roos begon in de basis. Na de pauze maakten ook Tom Hollewand, Kelvin Bonhof, Joran Knol en keeper David Veldman hun opwachting. Ook A-junior Dennis Sylla viel in.

Angelo Kisjes scoorde de enige treffer van de avond. Jasper de Roos (schot) en Patrick Maat (kopbal) waren dichtbij een doelpunt, maar het was linksbuiten Kisjes die fraai scoorde met een schot van buiten de zestien, 1-0. Na rust was er nog een goede kans voor Hulleman, maar hij scoorde niet. Wijthmen drong in het laatste kwartier aan. De vierdeklasser raakte de lat boven Veldman, maar kwamen niet tot scoren.

SV Zwolle speelt komende zondag de volgende wedstrijd in de voorbereiding op het nieuwe seizoen. Vierdeklasser Steenwijkerwold komt naar Sportpark Marslanden. De aftrap is om 14.00 uur.

Meer bekijken
💬 WhatsApp ons! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 038-2340777 of stuur een mail: rtvfocuszwolle@gmail.com
Back to top button