Nieuws uit ZwolleSportVoorpagina

SV Zwolle sluit March Madness af

ZWOLLE – SV Zwolle sluit zondag 29 maart March Madness af. De wedstrijd tegen koploper Witkampers is de laatste van vier thuiswedstrijden in de maand maart. De aftrap op sportpark Marslanden is om 14.00 uur.

Om March Madness feestelijk af te sluiten heeft het vierde elftal van de club het initiatief genomen om enkele activiteiten neer te zetten op deze laatste zondag in maart. Zo is er een verloting en is er een DJ aanwezig die uitsluitend oude vinylplaatjes draait. SV Zwolle 4, alias De Mooie Mannen Brigade, zorgt voor de muziek. Mocht u nou zelf ook nog oude vinylplaatjes hebben neem deze dan komende zondag mee naar Sportpark Marslanden, de dienstdoende DJ zal ze met plezier draaien!

Tijdens March Madness is de entree op sportpark Marslanden gratis. De vier thuiswedstrijden zorgden voor veel doelpunten op sportpark Marslanden. Tegen Haarle (6-2) en IJsselstreek (5-0) werden grote overwinning neergezet door de mannen van trainer Joshua Nijlant. De derde thuiswedstrijd leverde een grote nederlaag op, 1-5 tegen ABS.

 

Gerelateerde artikelen

Back to top button