HardlopenKabelkrantNieuws uit ZwolleSport

Survivalrun Zwolle

Zwolle – Afgelopen zaterdag (4 februari) was de survivalrun Gendringen aan de beurt. Op de zaterdag was de jeugd en de KSR, Korte Survival Run. Het parcours was door de weilanden en bossen heen. Met hier en daar een hindernis.

Het was een run die bestond uit veel lopen en eenvoudige hindernissen. Er zat ook boogschieten in, als je mis schoot mocht je lekker door de doornen heen. De KSR moest ook hakken waarbij de onderarmen wel vol liepen. Terug naar het start finish terrein om aangemoedigd te worden door veel mensen en door de eind hindernis heen te vliegen.

Er waren maar 8 deelnemers van Thor aan de start bij de survivalrun in Gendringen. Alsnog zijn er hele mooie prestaties uit gekomen. In de jeugd is er goed gepresteerd want bij de JSR (Jeugd Survival Run) 15-17 eindigde Gideon Messelink op een 2e plaats! Hij had een voordeel doordat het een looprun was dus wist hij een mooie podiumplek te pakken. Bij JSR 12-14 wist Gwen Kelderman een 4e plek binnen te halen, met maar 14 seconden achter de nummer 3. Ze heeft gelopen voor haar leven zei ze. Tygo Boekema eindigde op een 11e plek in de JSR 10-11. Wat een prestatie heeft Jeroen Schuurman neergezet dan een 1e plek in de categorie KSR 50+.

Volgend weekend is de eigen run in Zwolle aan de beurt. DE THORRUN!!!! Op 12 februari zien de organisatoren iedereen hopelijk daar!

Gerelateerde artikelen

Back to top button