KabelkrantNieuws uit ZwolleSportVoetbal

Supporters PEC niet welkom per auto in ’s Hertogenbosch

Zwolle – Als club is PEC Zwolle woensdag, notabene twee dagen voor de wedstrijd, onaangenaam verrast door de burgemeester van ’s Hertogenbosch met het nieuws dat haar supporters niet per auto naar De Vliert mogen afreizen.

Ondanks dat de club en veiligheidsorganisatie alles op alles hebben gezet en FC Den Bosch ons ook echt heeft geholpen om haar op een gastvrije manier te ontvangen, was er bij de gemeente ’s Hertogenbosch en de burgervader geen enkele ruimte om dit besluit aan te passen. De argumenten die zijn aangedragen door de gemeente ’s Hertogenbosch hebben volgens PEC geen betrekking op de supporters van PEC Zwolle en worden met dit besluit honderden supporters gedupeerd.

In overleg met de supporters heeft men alsnog besloten om in allerijl met een zo groot mogelijke groep de ploeg te steunen in Den Bosch. Door de gedwongen buscombi is het helaas niet voor iedere supporter die aanvankelijk mee zou gaan mogelijk om de club te steunen vrijdagavond. Supporters die via de club online een autokaart hebben gekocht, worden donderdagochtend persoonlijk benaderd.

Gerelateerde artikelen

Back to top button