EconomieNieuws uit ZwolleVoorpagina

Supermarkt DEEN opent vandaag onder de Pathé bioscoop

Zwolle – Woensdagochtend 1 maart vanaf 8.00 uur kunnen de inwoners van Zwolle en omgeving hun boodschappen doen bij DEEN Supermarkten aan het Katwolderplein 1. Het is de eerste supermarkt van DEEN in de provincie Overijssel. De winkel is gevestigd in het gebouw waar ook de Pathé bioscoop is gevestigd. Een ruim opgezette supermarkt met 1.200 m2 vloeroppervlakte. De winkel heeft 2 ingangen. Eén ingang is tegelijkertijd de ingang voor de nieuwe parkeergarage en de tweede is een eigen ingang voor de supermarkt.

 

Stalen rolluik: DEEN en Zwolle

De ingang van DEEN bij de entree naar de parkeergarage wordt ’s avonds en ’s nachts afgesloten met een stalen rolluik. Dit rolluik is door Gilbert van Graffiti for You uit Zwolle voorzien van een prachtig kunstwerk. Hiermee wordt de verbondenheid van DEEN met Zwolle weergegeven.

Kunstwerk Graffiti for You

 

Verse producten,  maaltijden uit eigen keuken en groot assortiment biologische producten

In de nieuwe winkel in Zwolle komt de formule van DEEN Supermarkten optimaal tot haar recht; een mooi assortiment, een goede service, scherpe acties en kakelverse producten van hoge kwaliteit. Uiteraard zijn de prijzen laag, een kenmerk van DEEN waarmee de vaste klanten al lang vertrouwd zijn. Supermarktmanager Frank Woestman is erg enthousiast over zijn nieuwe winkel. Hij werkt al 9 jaar bij DEEN en weet waarover hij het heeft als hij praat over de verse producten, de maaltijden uit eigen keuken en het grote assortiment biologische producten. Frank Woestman heet, samen met zijn team van bijna 100 medewerkers, de klanten vanaf 1 maart graag van harte welkom.

Feest in Zwolle

De opening van de winkel laten we natuurlijk niet onopgemerkt voorbij gaan. In heel Zwolle is huis-aan-huis een speciale openingsfolder bezorgd met scherpe feestaanbiedingen. Daarnaast zijn er leuke activiteiten in en rond de winkel, zoals b.v. een ballonnenclown en een suikerspinmachine.

Verse sushi en verse broodjes

In de nieuwe winkel komen de verse producten goed tot hun recht. Er is een uitgebreide versafdeling met vleeswaren, brood en kaas. Iedere dag worden er diverse soorten brood vers afgebakken in de winkel. Nieuw is dat in deze winkel ook iedere dag verse sushi en verse broodjes te verkrijgen zijn. De sushi wordt in de winkel bereid door eigen DEEN medewerkers die hiervoor een speciale opleiding hebben gevolgd.

Eigen slagerij

De eigen slagerij van DEEN in Hoorn zorgt voor topkwaliteit vlees in alle winkels, dus ook in Zwolle. De slagers hebben al diverse vakprijzen gewonnen met hun vleeswaren als pekelvlees, runderrookvlees en filet american. Daarnaast beschikt DEEN over een eigen keuken in Hoorn waar iedere dag de lekkerste verse maaltijden worden gemaakt. Een maaltijd die ’s morgens gemaakt wordt, ligt ’s middags al in de winkel.
De ruime groenten- en fruitafdeling biedt een gevarieerd assortiment van dagverse groenten uit eigen regio tot het zoetste fruit uit verre streken.

Beste bloemensupermarkt van Nederland

DEEN staat bekend om de prachtige bloemen- en plantenafdelingen in de winkel. Hiervoor is DEEN al diverse keren bekroond tot ‘beste bloemensupermarkt van Nederland’. Ook in Zwolle springt deze mooie afdeling direct in het oog en hebben de klanten keuze uit een ruim assortiment bloemen en planten.


Het familiebedrijf DEEN Supermarkten is sinds 1933 actief in Noord-Holland. De heer DEEN sr. opende toen zijn eerste kruidenierswinkel, waarmee hij de basis legde voor het huidige supermarktconcern. De eerste zelfbedieningswinkel van DEEN werd gevestigd aan de Koepoortsweg in Hoorn. Dat was in 1953. Inmiddels is het bedrijf uitgegroeid tot ver buiten Hoorn en een begrip geworden in Noord-Holland, Flevoland en Gelderland. In totaal heeft DEEN nu 81 winkels en ruim 8.500 medewerkers.

Advertentie

Meer bekijken
💬 WhatsApp ons! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 038-2340777 of stuur een mail: rtvfocuszwolle@gmail.com

Geef een reactie

Back to top button