BasketbalKabelkrantNieuws uit ZwolleSport

Sukhmail Mathon vertrekt bij Landstede Hammers

Zwolle – Landstede Hammers heeft per direct afscheid genomen van Sukhmail Mathon. In goed onderling overleg is besloten om de verbintenis tussen club en speler te beëindigen.

De center kwam in de zomer naar Zwolle, maar na een paar maanden wordt de samenwerking al stopgezet. “Iedereen baalt dat het zo loopt, maar zo gaat het soms in het basketbal”, zegt Aleksandar Todorov, algemeen manager van Landstede Hammers. “Het is voor het team natuurlijk niet ideaal dat er een speler vertrekt, maar wij gaan er alles aan doen om zo snel mogelijk een waardige vervanger te presenteren.”

De definitieve beslissing viel kort voor de wedstrijd tegen Zorg en Zekerheid Leiden. “En om de voorbereiding op die belangrijke wedstrijd niet nog meer te verstoren, is in overleg besloten om het nieuws een dag later naar buiten te brengen”, legt algemeen manager Aleksandar Todorov uit. “Dat het vragen opriep, snappen we, maar we wilden echt de focus op de wedstrijd houden. Ik hoop dat onze fans die beslissing begrijpen. Het team heeft tegen Leiden uitstekend gereageerd en een belangrijke zege geboekt. Daar zijn we hartstikke blij mee.”

Landstede Hammers wenst Sukhmail Mathon succes in zijn verdere loopbaan.

Gerelateerde artikelen

Back to top button