Radio gemistStudio StadkamerStudio Stadkamer Gemist

Studio Stadkamer Weekend 2019-10-04

Zwolle – Studio Stadkamer is het lunchmagazine op Radio Focus. Iedere dinsdag en vrijdag tussen 12 en 14 uur praten de presentatoren je bij over de zaken die spelen in Zwolle. Op dinsdag (Actueel) ligt de nadruk daarbij op politieke en actuele zaken. Op de vrijdag  (Weekend) hebben we het vooral over evenementen, uitgaan en cultuur. Beide dagen worden de interviews afgewisseld met vaste rubrieken en lekkere muziek.

De uitzendingen worden rechtstreeks opgenomen in het Huiskamercafé van de Stadkamer aan de Zeven Alleetjes. Ze zijn live te volgen via Radio Focus.
Meer bekijken
💬 WhatsApp ons! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06-22461723 of stuur een mail: rtvfocuszwolle@gmail.com

Martin Van Der Hooft

Radio- en programmamaker bij dé lokale omroep van Zwolle. Lokale journalistiek is een bewuste keuze. Een mooie stad als Zwolle verdient een mooie omroep. Als persoon breed geïnteresseerd in de maatschappij en Zwolle, maar vooral in de Zwollenaren. Als journalist altijd op zoek naar het positieve in de verhalen die we verslaan.

Lees ook

Bekijk ook
Close
Back to top button