PodcastsRadio gemistStudio Stadkamer Gemist

Studio Stadkamer gemist, 2019-05-24

Zwolle – Naar welke voorstelling op Zwolle Unlimited moet je volgende week in ieder geval toe? We vroegen de Gouden Tip aan de festivaldirecteur Rob Bults zelf. En natuurlijk kwam hij met meer dan 1 tip. Want juist de brede programmering is het unieke van het Zwolse festival. Dat viel zelfs het Rijksmuseum in amsterdam op. voor het eerst organiseren die namelijk  – op Zwolle Unlimited – een Pop Up tentoonstelling buiten de hoofdstad. 

Studio Stadkamer wordt iedere vrijdagmiddag tussen 12 en 14 uur uitgezonden rechtstreeks vanuit het Huiskamercafé in de Stadkamer aan de Zeven Alleetjes.

Kijk hier voor het hele programma van Zwolle Unlimited

Bults was vanmiddag – vlak voor 13.00 uur –  te gast in Studio Stadkamer, het vrijdagmiddag-magazine op Radio Focus. Behalve de festivaldirecteur zaten er nog veel meer onderwerpen in de show. Zo vertelde Freek van der heide alles over Ik Toon, het festival van de amateurkunst dat vanaf morgen door Zwolle trekt. Evertjan Pasman blikte terug – én vooruit – op het seizoen van PEC Zwolle, Jan van Houwelingen en Jan Turkenburg vermaakten de luisteraars weer met bijzondere bijdragen en we draaiden heel veel mooi muziek.

Meer bekijken
💬 WhatsApp ons! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 038-2340777 of stuur een mail: rtvfocuszwolle@gmail.com
Back to top button
Close