PodcastsRadio gemist

Studio Stadkamer gemist, 2019-02-22

Zwolle – in de derde aflevering van Studio Stadkamer ontvingen we onder andere Aïrto. Maar ook Vincent en Martin van het HCO schoven aan bij onze tafel. Zij vertelden over de PopVox expositie in de Stadkamer. Jan Turkenburg vond in het muziekarchief weer een opvallende Cover van Jan en Dirk van Coevorden presenteerde de derde TopPepper van de Week. Dit keer gaat die titel naar Micah & Julia met het nummer Tears of Freedom.

Studio Stadkamer wordt live uitgezonden vanuit het Huiskamercafé van de Stadkamer aan de Zeven Alleetjes. Iedere week tussen 12.00 en 14.00 uur stuurt Radio Focus je ‘Rechtstreeks Het Weekend In’ met mooie muziek, leuke interviews en vaste rubrieken.

Studio Stadkamer is live te volgen via deze link.

Meer bekijken
💬 WhatsApp ons! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06-22461723 of stuur een mail: rtvfocuszwolle@gmail.com

Martin Van Der Hooft

Radio- en programmamaker bij dé lokale omroep van Zwolle. Lokale journalistiek is een bewuste keuze. Een mooie stad als Zwolle verdient een mooie omroep. Als persoon breed geïnteresseerd in de maatschappij en Zwolle, maar vooral in de Zwollenaren. Als journalist altijd op zoek naar het positieve in de verhalen die we verslaan.

Lees ook

Back to top button