PodcastsRadio gemist

Studio Stadkamer gemist, 2019-02-08

Zwolle – Vanaf 8 februari sturen we je bij Radio Focus ‘Rechtstreeks Het Weekend In’ met ons gloednieuwe programma Studio Stadkamer. Live gepresenteerd vanuit het Café in Stadkamer Centrum. Met onder andere: het nieuws deze week; de nieuwe TopPepper van de Week; Wat is er te doen dit weekend; de Cover van Jan; Columns en nog veel meer. Afgewisseld met mooie muziek en – soms – live-muziek.

Luister Live mee, iedere vrijdag tussen 12.00 en 14.00 uur.

TopPepper van de Week

In deze aflevering een live optreden van Karel J Schepers. Zijn nummer ‘Voor Mezelf’ is de eerste TopPepper van de Week. Iedere week zet Radio Focus een artiest in de schijnwerpers. Als het kan uit Zwolle, maar altijd met goede muziek. En als het kan komen ze het nummer live spelen in Studio Stadkamer.

Karel J Schepers trad live op met Voor Mezelf, de TopPepper van de Week
Meer bekijken
💬 WhatsApp ons! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06-22461723 of stuur een mail: rtvfocuszwolle@gmail.com

Martin Van Der Hooft

Radio- en programmamaker bij dé lokale omroep van Zwolle. Lokale journalistiek is een bewuste keuze. Een mooie stad als Zwolle verdient een mooie omroep. Als persoon breed geïnteresseerd in de maatschappij en Zwolle, maar vooral in de Zwollenaren. Als journalist altijd op zoek naar het positieve in de verhalen die we verslaan.

Lees ook

Back to top button