RadioRadio gemistStudio StadkamerStudio Stadkamer Gemist

Studio Stadkamer business – 2021-03-11

In het eerste uur was wethouder Dorrit de Jong te gast. Een uur lang vertelde ze over zichzelf, over het wethouderschap en over haar plannen voor Zwolle.

Met vandaag in het tweede uur een gesprek met Ferna Jalink en Yasser Dehnavi. Zij ontwikkelden een box rondom de eerste ongesteldheid bij meisjes. De box moet een hulpmiddel zijn om het gesprek over dat onderwerp makkelijker op gang te brengen en meer begrip te kweken.

Zwolle’s nieuwe wethouder Dorrit de Jong was te gast in de studio van RTV Focus. En stelde zichzelf voor aan Paul Appels (links) en Martin van der Hooft én aan de stad. ©RTV Focus/Lisanne Hop
In Studio Stadkamer Business waren Ferna Jalink en Yasser Dehnavi te gast.
Meer bekijken
💬 WhatsApp ons! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06-22461723 of stuur een mail: rtvfocuszwolle@gmail.com

Martin Van Der Hooft

Radio- en programmamaker bij dé lokale omroep van Zwolle. Lokale journalistiek is een bewuste keuze. Een mooie stad als Zwolle verdient een mooie omroep. Als persoon breed geïnteresseerd in de maatschappij en Zwolle, maar vooral in de Zwollenaren. Als journalist altijd op zoek naar het positieve in de verhalen die we verslaan.

Lees ook

Back to top button