Nieuws uit ZwolleRadioRadio gemistStudio StadkamerStudio Stadkamer Gemist

Studio Stadkamer Business – 2020-06-25

Zwolle – In deze aflevering van Studio Stadkamer Business was in het tweede uur Adri Zwarthoff van Craft Sportswear Benelux te gast bij Hans Stroeve en Martin van der Hooft. Hij bracht zelf de muziek mee én natuurlijk ‘Het voorwerp van…’. De gesprekken gingen onder andere over de muziek maar vooral ook over zijn Adri zelf en zijn bedrijf. Het uur vloog om, niet vreemd natuurlijk als je met een gepassioneerde ondernemer praat. De afspraak voor een vervolggesprek gaan we binnenkort dan ook nog maken.

Studio Stadkamer Business is het lunchprogramma op de donderdag bij Radio Focus. Iedere werkdag – tussen 12 en 14 uur – wordt dit live uitgezonden vanuit de Stadkamer aan de Zeven Alleetjes. Elke dag heeft een eigen thema, op donderdag praten we tijdens de lunch met ondernemende Zwollenaren en Zwolse ondernemers.

In het eerste uur spraken we met Wethouder Michiel van Willigen  over MijnWijk én met Jaap Baarsma en Milou van Rijn van Blauwvinger Energie. Deze coöperatie geeft obligatie-leningen uit om de in Zwolse zonneparken opgewekte stroom ook te laten beheren door Zwollenaren.

Adri Zwarthoff
In het tweede uur schoof Adri Zwarthoff aan. De grote baas van Craft Sportswear Benelux. Het bedrijf heeft in redelijk korte tijd een stevige plaats ingenomen in de Zwolse sportwereld. Het begon allemaal met een onderhemd maar tegenwoordig kennen we het bedrijf van ultra-innovatieve wielerkleding tot aan teamkleding voor sportteams. Als sponsor van de Craft Ster van Zwolle en van PEC Zwolle is het dan ook een zeer bekende naam. Maar Adri ligt de lat niet snel hoog genoeg, vertelde hij.

We willen bereiken dat er bij iedereen in de kast wel een ‘craftje’ in de kast hangt. Of dat nu gaat om een hypermodern wielershirt of om een voetbal- of vrijetijds-shirt Adri Zwarthoff, Craft Sportswear Benelux

Het voorwerp van…

We vragen de gasten van Studio Stadkamer Business iedere week om een voorwerp mee te nemen en daarover te vertellen. Adri nam de sleutelhanger mee met een afbeelding van hemzelf, zijn zoon Dominique en zijn 7.5 jaar geleden overleden vrouw Monica. Monica maakt nog steeds een groot deel van zijn leven uit, vertelde Adri. Onder andere door de Monicares Foundation.  Ook een gedeelte van de muziek had een directe link met Monica.

Meer bekijken
💬 WhatsApp ons! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06-22461723 of stuur een mail: rtvfocuszwolle@gmail.com

Martin Van Der Hooft

Radio- en programmamaker bij dé lokale omroep van Zwolle. Lokale journalistiek is een bewuste keuze. Een mooie stad als Zwolle verdient een mooie omroep. Als persoon breed geïnteresseerd in de maatschappij en Zwolle, maar vooral in de Zwollenaren. Als journalist altijd op zoek naar het positieve in de verhalen die we verslaan.

Lees ook

Back to top button