Nieuws uit ZwollePolitiek & OpinieRadio gemistStudio Stadkamer GemistVoorpagina

Hans Kempenaar: “lokale politiek moet vol op orgel”

Studio Stadkamer Actueel gemist, 2019-09-24

Patty Wolthof (PvdA Zwolle) en Hans Kempenaar (Actiegroep HoogOverijssel) waren enkele van de gasten in Studio Stadkamer Actueel. © RTVFOCUS

Zwolle – In Studio Stadkamer Actueel kwamen weer diverse gasten langs. Zo trapte Eildert Noorda van GroenLinks in Zwolle de rubriek ‘300 SECONDEN’ af. In deze rubriek krijgen alle Zwolse fracties bij toerbeurt een ‘vrije microfoon’. In het tweede uur spraken we over nieuwe acties van mininster van Nieuwenhuizen in het ‘dossier Vliegveld Lelystad’. Hans Kempenaar van Hoog Overijssel zegt daarin dat de lokale politiek vol op het orgel zal moeten, om opening van het vliegveld te voorkomen. 

Verder schoven ook Leo Elfers van het CDA en Patty Wolthof van de PvdA aan bij Marieke Koetsier. Ten slot spraken we uitgebreid over de stand van zaken in het ‘dossier Vliegveld Lelystad’. Hans Kempenaar van de actiegroep Hoog Overijssel legde uit dat de stappen die minister Cora van Nieuwenhuizen allemaal horen bij de tactiek om Lelystad zo snel mogelijk open te laten gaan. Dit ondanks alle gemaakte afspraken.

Deze stap van de minister hoort gewoon bij de tactiek om Lelystad zo snel mogelijk open te krijgen  ….. Het is nu aan de lokale en provinciale politiek om vol op het orgel te gaan. Hans Kempenaar, actiegroep Hoog Overijssel

Bekijk hier onder het interview met Hans Kempenaar, ook de fractievoorzitter van de Zwolse PvdA  – Patty Wolthof – luisterde en sprak mee.

Hans Kempenaar (Hoog Overijssel) over nieuwe ontwikkelingen in dossier Vliegveld Lelystad

Hans Kempenaar van Hoogoverijssel schoof aan in Studio Stadkamer Actueel. Hij besprak met Marieke Koetsier wat de gevolgen zijn van nieuwe acties die minister Cora van Nieuwenhuizen deze week nam in het dossier Vliegveld Lelystad.

Gepostet von Radio Focus am Dienstag, 24. September 2019

Naast deze onderwerpen kwam natuurlijk ook het nieuws van deze week en veel mooie muziek langs.

Gerelateerde artikelen

Controleer ook
Close
Back to top button