Kunst & CultuurNieuws uit Zwolle

Studentenkamerfestival Zwolle per direct opzoek naar een nieuw bestuur om Stukafest 2019 te organiseren

Zwolle – Stukafest Zwolle is een jaarlijks terugkerend, eendaags festival gehouden in studentenkamers verspreid door de stad. Het programma is multidisciplinair, wat betekent dat theater, muziek, cabaret, poëzie, kunst en cultuur een podium krijgen tijdens het festival. Als uitvoerend stedelijk bestuur ben je verantwoordelijk voor de gehele organisatie van het festival. Dit vereist een professionele mindset en aanpak. Het huidige bestuur is op zoek naar 5 nieuwe leden met een passie voor kunst, cultuur en organisatie. Samen gaat dit nieuwe bestuur Stukafest 2019 organiseren. Er worden vrijwilligers gezocht voor de onderstaande functies.

Voorzitter

Als voorzitter van Stukafest ben je verantwoordelijk voor het overzicht houden op de grote lijnen van het festival. Dit houdt in had je een planning bijhoudt, vergaderingen voorbereid en voorzit en nog veel meer. Doordat jij het grote overzicht hebt weet jij precies waar jouw medebestuursleden mee bezig zijn en waar je ze kan ondersteunen. Ook heb je als voorzitter het contact met het landelijke bestuur van Stukafest. Ben jij georganiseerd en hoe je graag het overzicht? Wordt dat voorzitter bij Stukafest!

Acquisitie/kamercoördinatie

Binnen Stukafest zijn er een aantal belangrijke taken voor de Acquisitie: het aanvragen van fondsen, sponsoren en de kamer coördinatie. Het is dus een erg veelzijdige functie; hoe overtuig je fondsen ervan dat Stukafest hun geld waard is en hoe zorg je ervoor dat je genoeg locaties hebt voor Stukafest 2019? Denk jij op deze vragen al láng een antwoord te hebben en zie jij hierbij geen beren op de weg (en wil je even fantastisch festival neerzetten), zou ik lekker hiervoor solliciteren!

Programmeur

Als programmeur van Stukafest Zwolle ben je verantwoordelijk voor het programma en de kamerartiesten van het festival. Onze ideale programmeur heeft een neusje voor alle vormen van podiumkunsten. Hij of zij houdt zich dan ook graag bezig met het bezoeken van toneel, dans, muziek, kleinkunst, cabaret en andere kunstdisciplines. Bij deze functie is het, naast artistiek inzicht, ook een vereiste dat je goed in staat bent om te onderhandelen over geldzaken en om contracten op te stellen. Heb jij een perfecte smaak en weet jij precies wat je moet boeken voor Stukafest? Wordt dan programmeur van Stukafest 2018!

PR Coördinator

Als PR Coördinator ben je naast het bijhouden van de website, Facebook, Instagram en Youtube bezig met het onderhouden van het contact met de pers en zorg je voor een offline en online promotieplan.. Voor de functie zijn we opzoek naar iemand met een vlotte pen die het leuk vindt om te schrijven. Een ultieme pré is als je handig met programma’s als Photoshop en Indesign. De PR en acquisitie kun je helemaal naar je eigen hand zetten dus onze ideale kandidaat is een creatief persoon die buiten de lijntjes denkt!

Penningmeester

Als penningmeester houdt je je voornamelijk bezig met het maken van begrotingen, realisaties en het bijhouden van de boekhouding. Je werkt hierbij veel samen met de andere bestuursleden, want jij bent de verantwoordelijke voor het geld. Ervaring met boekhouden is handig, maar zeker geen vereiste. Als je leergierig bent, gaat het helemaal goed komen. Wil je (extra) ervaring opdoen in de financiën? Wordt penningmeester bij Stukafest!

Gerelateerde artikelen

Back to top button