Nieuws uit ZwolleOnderwijs & Wetenschap

Studenten belangen goed vertegenwoordigd door nieuw bestuur SOOZ

Zwolle – Het Studenten Overleg Orgaan Zwolle (SOOZ), dé belangenbehartiger voor de Zwolse student,heeft een nieuw bestuur dat per september enthousiast van start gaat.
Voor alle zaken die studenten aangaan kun je bij het SOOZ als overkoepelend orgaan terecht.
Het SOOZ is te vinden op de website www.sooz.nl en social media.

Het SOOZ bestuur houdt zich bezig met het belangen behartigen van alle studenten van Zwolle.
Bij hen kan je terecht voor vragen of klachten op het gebied van onderwijsrecht, huurrecht en arbeidsrecht. Daarnaast kan je bij het SOOZ aankloppen voor vragen over DUO, je opleiding en Zwolle Studentenstad. Dus of je nou wilt weten hoe je een extra kans kunt aanvragen of wilt weten hoe je aan een kamer komt, je kunt altijd bij het SOOZ terecht!

Het SOOZ heeft als spreekbuis van de Zwolse studenten een cruciale rol om de stem van de
studenten gehoord te krijgen.

Zo is het SOOZ bijvoorbeeld na aanleiding van de strenge corona maatregelen voor studentenverenigingen in gesprek gegaan met de veiligheidsregio, de gemeente, de GGD, de scholen en de studentenverenigingen van Zwolle over het organiseren van kennismakingsactiviteiten.

Het SOOZ is blij te kunnen melden dat de veiligheidsregio heeft besloten dat studentenverenigingen nu ook kennismakingsactiviteiten mogen organiseren.
Hierdoor kunnen de nieuwe studenten een zachte landing krijgen in Zwolle.

Meer bekijken
💬 WhatsApp ons! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 038-2340777 of stuur een mail: rtvfocuszwolle@gmail.com
Back to top button