HengelsportNatuur & DuurzaamNieuws uit ZwolleSportVoorpagina

Streetfishing kampioenschap in prachtig viswater stadsgrachten Zwolle

Zwolle – Met mooi weer tot halverwege de middag, prachtig viswater en prima sfeer onder de vissers werd zaterdag het eerste Federatieve Kampioenschappen Streetfishing gehouden in de stadsgracht van Zwolle.  Zo’n 68 vissers, verdeeld over 35 koppels, probeerden vandaag zoveel mogelijk roofvissen uit de Zwolse stadsgracht te vangen. De bruggen en de plekken rondom de woonboten leken favoriet bij streetfishers. Menig baarsje werd uit de gracht gehengeld om na de meting weer terug gezet te worden in het water.

Wethouder William Dogger reikte aan het einde de prijzen uit. De winnaar mag zich dit jaar kampioen Streetfishing van Oost Nederland noemen. De beste twaalf deelnemers strijden op 7 november om de landelijke titel. Ook die wedstrijd vindt plaats aan de Zwolse grachten.

Het evenement werd georganiseerd door Sportvisserij Oost Nederland, in samenwerking met HSV De Hengelsport uit Zwolle.

 

Meer bekijken
💬 WhatsApp ons! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06-22461723 of stuur een mail: rtvfocuszwolle@gmail.com

Door: redactie

RTV Focus Zwolle is een vernieuwend lokaal RTV station in Zwolle dat plaatselijk nieuws, evenementen, kunst, cultuur, weer, sport en lifestyle brengt op radio, internet en via foto- en video verslaglegging.

Lees ook

Back to top button