Koningsdag 2016Nieuws uit ZwolleVoorpagina

Stralende woningen, gevels, balkons en etalages op Koningsdag 2016

Zwolle – In Zwolle is het op 27 april feest! De hele stad staat in het teken van de komst van de Koninklijk familie. Dus ook de winkels en woningen op de route. Ondernemers en inwoners die hun winkel, balkon, woonschip of gevel langs de Koninklijke route in de binnenstad extra fraai en gezellig versieren, maken kans op een mooie prijs! Van de gemeente Zwolle. Want die looft per categorie een prijs uit, namelijk een VIP arrangement bij PEC Zwolle.

Wie er wint? Dát laten ze over aan het publiek. De winnaar wordt half mei bekendgemaakt.

Voorwaarden wedstrijd

Vanuit veiligheidsoverwegingen is een aantal voorwaarden aan deze wedstrijd verbonden. Het is namelijk niet toegestaan voorwerpen en constructies uit ramen of balkons te hangen. Uiteraard mag wel de vlag uitgehangen worden en de winkel, balkon, woonschip of gevel worden versiert met ballonnen en slingers. De gemeente geeft als tip om bij de versiering niet alleen aan de kleur oranje te denken, maar vooral ook aan “Zwols blauw en wit”. De versiering dient uiterlijk op dinsdag 26 april om 24.00 uur te hangen.

Informatie

Mensen die advies nodig hebben kunnen contact opnemen  met Linda Udo van de gemeente Zwolle, telefoonnummer 06 34 00 99 09.

 

Gerelateerde artikelen

Back to top button