112 nieuwsNieuws uit ZwolleVoorpagina

UPDATE – Loslatende daken en omvallende bomen in Zwolle door storm Eunice

Zwolle – Aan de Gedeputeerdenlaan in Zwolle Zuid is een boom door de ROVA gecontroleerd naar beneden gehaald. De boom was door de storm al geknapt waardoor het een gevaar vormde voor het huis dat er direct naast stond. De Lindeboom stond in de directe omgeving van de CBS de Ark in Zwolle-Zuid.

In Stadshagen zijn een aantal warmte installaties van in nog aanbouw zijnde woningen omgewaaid.

 

Zonnepanelen Provinciehuis

Door de storm Eunice zijn er vanavond zonnepanelen van het dak van het provinciehuis aan de Zwolse Luttenbergstraat gewaaid. De kans bestaat dat er gedurende de storm meer panelen van het dak waaien. Het dringende advies is dan ook om afstand van het gebouw te houden.

Oude WRZV hallen

Ook het dak van de oude WRZV hallen aan de Buitengasthuisstraat in Zwolle is losgelaten. De brandweer heeft de directe omgeving van de hallen, waar kerkgenootschap Vrije Evangelisatie Zwolle momenteel in zit, afgezet.

Dak van rijtje in Zwolle-Zuid

Ook aan de Sichtermanmarke in Zwolle Zuid aanzienlijke schade. Daar liet aan het begin van de avond de dakbedekking los een stuk of 6/7 huizen in een blok. Er is sprake van flinke schade. De brandweer is ter plaatse om de bewoners bij te staan.


Gerelateerde artikelen

Back to top button