EconomieNatuur & DuurzaamNieuws uit Zwolle

Stichting Kringloop Zwolle viert Nationale Kringloopdag

Zwolle – Op zaterdag 1 oktober 2016 is het weer Nationale Kringloopdag. Stichting Kringloop Zwolle wil graag deze 8ste Nationale Kringloopdag met je vieren. Het motto dit jaar is een “Goeie Koop”.

De spullen in de kringloopwinkel zijn een goeie koop: ze zijn goed geprijsd . En wie weet vind je net het stuk dat aan je verzameling ontbreekt of net dat kledingstuk waar je al zo lang naar op zoek was.. De aankopen die je bij de kringloopwinkels doet zijn ook altijd een Goeie Koop omdat door jouw aankopen mensen aan het werk kunnen en spullen niet op de afvalhoop terecht komen.

Bovendien zijn er zowel in de winkel aan de Nieuwe Veerallee 12 als aan de Nieuwe Deventerweg 6 op deze dag extra goeie koopjes te vinden: in beide vestigingen zijn 100 artikelen geprijsd met 20% korting.

Tijdens de Nationale Kringloopdag zijn er allerlei activiteiten in de beide vestigingen. In beide winkels zijn creatieve stands. Het thema: recylcling en upcycling. Aan de Nieuwe Deventerweg is ook een stand van opruimcoach Tanja Hofsink.

In de winkel aan de Nieuwe Veerallee 12 vindt de jaarlijkse veiling plaats. De veiling begint om 14.00 uur. De te veilen artikelen zijn vanaf 10.00 uur van dichtbij te bekijken. Om mee te doen, dient u zich in te schrijven. Dit kan vanaf 13.30.uur. U krijgt dan een biednummer. Wat u biedt is inclusief BTW, en er worden geen extra kosten berekend. Wat u biedt is wat u betaalt. Alle artikelen zijn al in de etalage van de vestiging aan de Nieuwe Veerallee te zien. Ze zijn ook terug te vinden op facebook en op de marktplaats-pagina van Stichting Kringloop Zwolle.

Ook leer- en werk restaurant Deksels presenteert in deze winkel bovendien een taartenbuffet. Kortom: voor elk wat wils!

Gerelateerde artikelen

Back to top button