Kunst & CultuurNieuws uit ZwolleVoorpagina

Stichting Kind in Beeld krijgt 300 gratis kaarten voor het IJsbeelden Festival

Zwolle – Stichting Kind in Beeld organiseert het hele jaar door leuke uitjes voor kinderen uit Zwolse gezinnen met een laag inkomen. In samenwerking met het IJsbeelden Festival en de IJsselhallen, kunnen ze daar voor 2019 het IJsbeelden Festival aan toe voegen. De stichting mag maar liefst 300 kaarten weg geven.

Heidi Duineveld van de Zwolse Stichting Kind in Beeld: “Toen ik te horen kreeg dat het IJsbeelden Festival 300 kaarten ter beschikking wilde stellen, maakte ik een sprongetje! We kunnen met deze kaarten een heel groot gedeelte van de gezinnen in ons bestand blij maken. En het leuke is dat ze niet alleen de entree krijgen. Ze krijgen ook een drankje en wat lekkers erbij om hun uitje helemaal compleet te maken.”

“We snappen dat de entree niet voor iedereen te betalen is”, zegt Eric Broekaart van het Organisatieteam, organisator van het evenement. “Maar wij vinden dat we wel meer mensen de gelegenheid moeten geven de ijsbeelden te bewonderen. En precies om die reden geven wij graag deze 300 gratis kaarten weg.”

Ook Toni Denneboom van de IJsselhallen sprong gelijk in op dit initiatief. “Toen wij te horen kregen dat deze kinderen met hun ouders gratis naar het IJsbeelden Festival mochten, wilden ook wij graag hier een bijdrage aan leveren. Samen met stichting Kind in Beeld zorgen we daarom voor gratis versnaperingen voor de kinderen en hun ouders”, aldus Denneboom.

Gerelateerde artikelen

Back to top button