Nieuws uit ZwolleSportVoorpagina

In beeld: HTC – SC Rouveen 1 – 1

Foto's © Hans Smit

Zwolle – Zaterdagmiddag werd er op Sportpark De Pelikaan in Zwolle Noord afgetrapt voor de wedstrijd HTC 1 – SC Rouveen 1. In de eerste helft wisten de Tuinders genoeg kansen te creëren. Scoren zat er echter niet in. Ze werden daarbij ook nog eens tegengewerkt door de sterke wind waardoor veel passes niet aankwamen.

Foto © Hans Smit

In de 58′ minuut valt het eerste doelpunt van tegenstander SC Rouveen. De bal wordt vanaf rechts voorgegeven, en belandt bij de 2e paal, voor de geheel vrij staande linksbuiten van Rouveen, die simpel binnen kan tikken. Er wordt gelijk gewisseld bij HTC. Kruger voor Mirchello, Mark voor Ronald. De druk wordt opgevoerd door Rouveen. Maar in de 86′ minuut komt dan toch de verlossende tegengoal. Daan Kruger, de invaller schiet de bal achter de goalie van Rouveen. Het is 1-1. Toch moet HTC in de laatste minuten nog even alle kracht bijzetten. Een corner van Rouveen wordt weggekopt door Jeroen. Damian gaat in de 94′ minuut door het oog van de naald met een te korte terugspeelbal. Gelukkig belandt deze op de buitenkant van de paal. Einde wedstrijd 1 – 1.

HTC 1 – SC Rouveen 1 | 1 – 1 ( 0 – 0)

Scheidsrechter: Hendriksen, J.D.

58. Matthias Mijnheer 0-1

86. Daan Kruger 1-1