EconomieNieuws uit ZwolleVoorpagina

Starterscafé voor de startende woningzoeker in Zwolle succesvol

Afgelopen donderdag 22 januari is met groot succes het 5e STARTERSCAFÉ voor de startende woningzoeker in Zwolle georganiseerd. Bewust is gekozen voor een laagdrempelige locatie bij Cafe de Hetebrij waar een aspirant woningzoeker op informele wijze zijn of haar vragen kon stellen aan specialisten op het gebied van woningaanbod, financiering, regelgeving en notariaat.

Een van de redenen die de ruim 100 bezoekers noemden, was de nog beperkte voorraad startersleningen die de Gemeente Zwolle nog kan verstrekken. De verwachting is dat deze omstreeks maart niet meer beschikbaar is. Nu kan een starter nog € 30.000 meer lenen en dat is een unieke kans.

Voor De Hypotheekshop Zwolle, Keizer Garantiemakelaars, Het Notarieel en de Gemeente Zwolle was dit een hele bijzondere ervaring. Er zijn zoveel mensen op af gekomen, dat er wachtrijen stonden voor de totaal 9 experts op het gebied van financiering, woonwensen, regelgeving en notariële zaken. Vol enthousiasme hebben zij de mensen voorzien van informatie. Degenen die nog behoefte hebben aan een vrijblijvend oriëntatie gesprek, of anderen die niet in de gelegenheid waren om de avond te bezoeken, zijn welkom bij de organiserende partijen.

 

Gerelateerde artikelen

Back to top button