Nieuws uit ZwolleSportVoorpaginaZaalvoetbal

Start WRZV jeugdzaalvoetbalacademie

voor alle meisjes en jongen tussen de 10 en 16 jaar

ZWOLLE – Na de herfstvakantie start de WRZV met de jeugdzaalvoetbal-academie. Vrijdagavond 2 en 9 november wordt begonnen met twee kennismakingstrainingen. En vanaf 23 november gaat het dan echt beginnen. De WRZV  organiseert deze jeugdactiviteiten in samenwerking met SportService Zwolle en de KNVB. Deelname aan de trainingen si koteloos. De trainingen worden verzorgd  door de jeugdtrainers van de WRZV. 

De jeugdacademie is bestemd voor meisjes en jongens in de leeftijd van 10 tot en met 16 jaar die beter willen worden in het zaalvoetbal.De teams die op de vrijdagavonden gaan trainen dingen automatisch mee naar het Zwols Jeugdkampioenschap.

Iedereen die geïnteresseerd is kan zich inschrijven op de website van de WRZV, daar vind je ook meer informatie over de data en de kosten.

 

 

Martin Van Der Hooft

Radio- en programmamaker bij dé lokale omroep van Zwolle. Lokale journalistiek is een bewuste keuze. Een mooie stad als Zwolle verdient een mooie omroep. Als persoon breed geïnteresseerd in de maatschappij en Zwolle, maar vooral in de Zwollenaren. Als journalist altijd op zoek naar het positieve in de verhalen die we verslaan.

Gerelateerde artikelen

Back to top button