BouwNieuws uit ZwolleStadshagen

Start verkoop zeventien vrije kavels in Breecamp-Broeklanden

Zwolle – De gemeente start op maandag 13 juni met de verkoop van 17 ruime kavels voor vrijstaande woningen op het op een na laatst gelegen eiland in de buurt Breecamp-Broeklanden (Stadshagen). Inschrijven kan tot woensdag 3 juli.

In deelgebied Broeklanden zijn vier eilanden ontwikkeld. De eilanden liggen aan de noordzijde van Breecamp. Alle kavels die nu in verkoop gaan liggen op het tweede eiland vanuit het westen gezien. Een aantal van de kavels op dit eiland liggen direct aan het water. De locatie ligt pal aan de fiets- en wandelroutes naar de Milligerplas, het Zwarte Water en de IJssel.

Bouwen naar eigen wensen

Het grondoppervlak van de kavels loopt uiteen van 465 tot 1168 vierkante meter. De grondprijzen zijn vanaf €  219.433,50 tot € 432.913,80 (kosten koper inclusief BTW). Er is veel ruimte voor een eigen ontwerp. Om het karakter van het eiland te waarborgen gelden een aantal bebouwingsrichtlijnen.

Inloopbijeenkomst en meer weten

Op 13 juni 2019 van 17.00 – 19.30 uur vindt een inloopbijeenkomst plaats in Milligers, Milligerlaan 2. Mocht u vragen hebben over de locatie of over uw plannen dan kunt u op deze avond terecht.

Kavels
Tags
Meer bekijken
Back to top button
Close