EconomieNieuws uit ZwolleVoorpagina

Start verkoop kavels Oude Mars

Zwolle – Royaal en exclusief wonen in een unieke landgoedsfeer, omringd door rust, groen en ruimte? De gemeente Zwolle is gestart met de derde uitgifte van nieuwe vrije sectorkavels op Oude Mars. Het gaat om de laatste 12 prachtige houtwalkavels. Wie geïnteresseerd is in een kavel, kan zich inschrijven tot en met woensdag 29 juni 2016.

Oude Mars is een uniek project van honderd zeer ruime nieuwbouwkavels voor particuliere woningen in het topsegment. De kavels hebben elk een eigen, specifieke sfeer en uitstraling en garanderen een passende privacy, exclusiviteit en hoge kwaliteit. Het authentieke, landelijke buitengebied voorziet in het fraaie decor voor wonen op niveau, terwijl de stadse levendigheid vlakbij is.

De kavels op Oude Mars worden in verschillende fasen uitgegeven. Eerder al werden 31 kavels uitgegeven. Hiervan zijn er 27 verkocht of gereserveerd. Daarom start de gemeente met de derde kaveluitgifte. De Houtwalkavels grenzen aan de natuurlijke Zandwetering en hebben een open en waterrijk karakter.

In het nieuwbouwplan is veel oog voor behoud en versterking van de natuurlijke elementen die kenmerkend zijn voor het omliggende landgoed Zandhove. Qua bouwstijl is er veel mogelijk. Kopers zijn zelf opdrachtgever en bouwen hun droomhuis naar eigen wens en behoefte. Bij de bouw worden zij begeleid en geadviseerd door de gemeente. Zo helpt een supervisieteam in de zoektocht naar een architect.

Inschrijven voor een kavel kan tot en met 29 juni 2016, 16.00 uur. Geinteresseerde kan het inschrijfformulier inleveren bij het Notarieel, Eekwal 8 te Zwolle. De loting vindt plaats op donderdag 30 juni 2016 in het Stadskantoor van de gemeente Zwolle (Lübeckplein 2). Wie meer wil weten over de kavelsverkoop Oude Mars kan terecht op www.zwolle.nl/kavels/oude-mars.

Gerelateerde artikelen

Back to top button