Kunst & CultuurNieuws uit Zwolle

Start kaartverkoop seizoen 2018/2019 bij Zwolse Theaters

Zwolle – Op zaterdag 26 mei om 10.00 uur start de kaartverkoop voor het nieuwe theaterseizoen bij Zwolse Theaters. Het belooft weer een mooi seizoen te worden! Vanaf zaterdagochtend 10.00 uur kan er online, telefonisch én aan de Kassa in Café Foyé (Schouwburg Odeon) worden besteld. Denk bijvoorbeeld aan voorstellingen van Racoon, Claudia de Breij, All Stars de musical, Dikkie Dik, Rundfunk, Arjen Lubach of Youp van ’t Hek. Schouwburg Odeon gaat op zaterdag 26 mei om 08.00 uur open.

Bezoeker in de spotlights!

Op de huidige cover ziet u Mart van Berckel, een jonge talentvolle regisseur bij Kameroperahuis. In januari komt de tweede programmagids uit, misschien staat u met een mooie of gekke foto op de voorkant? Op zaterdagochtend 26 mei is er een professionele fotograaf aanwezig om u in het licht op de foto te zetten. Een van de foto’s wordt gekozen voor de cover van de tweede programmagids.

Start kaartverkoop

Om 10.00 uur gaan de kassa’s in Schouwburg Odeon open, vanaf 08.00 uur worden de deuren geopend en zullen er nummertjes uitgedeeld worden aan de wachtenden. Zoals u van ons gewend bent maken we er een feestje van, met livemuziek, een live routeplanner en natuurlijk een flink aantal collega’s die u om advies kunt vragen.

Kaarten koopt u via www.zwolsetheaters.nl, aan de kassa van Café Foyé, Blijmarkt 25 in Zwolle of telefonisch via 0900-1435 (0,45 ct per minuut).

Gerelateerde artikelen

Back to top button