EconomieNieuws uit ZwolleVoorpagina

Stadsstrand mag naar Zwolle terugkeren

Meer aandacht voor aankleding achterzijde units

Zwolle – Afgelopen zomer kende Zwolle een echt Stadsstrand. Op het Rodetorenplein konden gasten genieten in één van de vele standstoelen en lounchebanken die op het opgespoten zandstrand waren geplaatst. Een hapje en een drankje konden de gasten krijgen bij de ‘zee-containers’ die waren omgebouwd tot beachclub. De gemeente Zwolle heeft het Stadsstrand onlangs geëvalueerd en spreekt van positieve reacties. Daarom heeft het college besloten het stadsstrand de komende twee jaar weer toe te staan.

Zwolle heeft het Stadsstrand samen met inwoners en ondernemers geëvalueerd: “De reacties waren positief en het Stadsstrand komt daarom in 2018 en 2019 terug. Twee ontwikkelpunten neemt de initiatiefnemer mee uit de evaluatie: volgend jaar zullen er meer activiteiten plaatsvinden op het strand en verder zal er meer aandacht zijn voor de aankleding van de achterzijde van de units die op het strand staan.”, aldus de gemeente Zwolle.

Op de website van het Stadsstrand staat al de datum dat ze weer open gaan. Dat wordt 1 mei 2018, midden in de meivakantie en een paar dagen voordat het Bevrijdingsfestival Overijssel wordt gehouden.

Gerelateerde artikelen

Back to top button