Carnaval 2019Nieuws uit ZwolleSassendonk 2019Voorpagina

Stadsprins Balg I rolt te trein en te paard Sassendonk binnen

Zwolle – Om 10 minuten over 10 zaterdagochtend reed Prins Balg I, de ‘Sassendonk Express’ station Zwolle binnen. Hij werd met een prachtige en luidde ‘Ik ben een Zwollenaar’ binnengehaald op Station Zwolle.

En uiteraard kan dat in carnavalstijd geen Zwolle heten maar is dat natuurlijk Sassendonk!

Nadat het naambordje was omgedraaid ging het verder naar de buitenbar van Café Blocks waar geproost werd door de prins en de vorsten met een eerste biertje. Nou ja …. eerste?! Alaaf!

Schotse Highland games

Even later wachtte Prins Balg I een ware vuurdoop. Schotse Highland games op de Nieuwe Havenbrug. In een ridderspak van AliExpress, (maatje XXXL hadden ze niet in China) ging het in draf over de dressuurbaan om vervolgens via de glijbaan in het kasteel toegelaten te worden tot het Sassendonkse.

Meer bekijken
💬 WhatsApp ons! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06-22461723 of stuur een mail: rtvfocuszwolle@gmail.com

Door: redactie

RTV Focus Zwolle is een vernieuwend lokaal RTV station in Zwolle dat plaatselijk nieuws, evenementen, kunst, cultuur, weer, sport en lifestyle brengt op radio, internet en via foto- en video verslaglegging.
Back to top button