Kunst & CultuurNieuws uit ZwolleVoorpagina

Stadsbeiaardier speelt ook in 2015 verzoeknummers

Zwollenaren die benieuwd zijn hoe de uitvoering van hun favoriete zanger, zangeres, band of componist klinkt als het ten gehore gebracht wordt door de klokken van de Zwolse Peperbus kunnen ook dit jaar weer verzoeknummers indienen. Stadsbeiaardier Roy Kroezen speelt iedere eerste vrijdag en zaterdag van de maand de muzikale voorkeuren van luisteraars.

De overige vrij- en zaterdagen speelt Roy muziek naar eigen keuze. De verzoeknummers speelt hij op:
Vrijdagochtend: 11.00 – 12.00 uur
Zaterdagmiddag: 13.30 – 14.30 uur

Een verzoeknummer indienen

Voor mensen die een verzoeknummer willen aanvragen: geef de volledige titel van het nummer of muziekstuk en ook de naam van de uitvoerend artiest door. Een voorkeur voor de vrijdag of zaterdag, kan ook doorgegeven worden. Waar mogelijk houdt Roy hier rekening mee. In principe is bijna alle muziek geschikt. De enige voorwaarde is dat de muziek een herkenbare melodielijn heeft. House, techno en dergelijke vallen af.

Indienen van verzoeknummers kan op de volgende manieren:

Stuur een mail naar rd.kroezen@zwolle.nl
Plaats een bericht op Facebook: www.facebook.com/zwolsebeiaardier
Stuur een tweet naar Roy: www.twitter.com/zwolsebeiaard

Uit alle inzendingen selecteert Roy Kroezen een aantal nummers. De mensen van wie het nummer is uitgekozen, ontvangen hierover persoonlijk bericht.

Verzoeknummers voor februari

Het eerstvolgende speelmoment waarvoor verzoeknummers ingediend kunnen worden is: vrijdag 6 februari en zaterdag 7 februari. Indienen van een nummer kan tot uiterlijk woensdag 28 januari a.s.
De volledige lijst met speelmomenten in 2015 staat :op www.zwolle.nl/beiaardier

Gerelateerde artikelen

Back to top button