Entertainment nieuwsNieuws uit ZwolleVoorpagina

Stadsbakker verliest trouwring in herfstbrood: ‘Ik hoop dat niemand ‘m inslikt’

Zwolle – Amper een week na de bruiloft (26 september) is Stadsbakker Arend Kisteman (31) zijn trouwring kwijtgeraakt in het deeg.

Hij kwam er pas later op de dag achter dat zijn trouwring niet meer om zijn vinger zat. Het vermoeden is dat zijn ring in het deeg van het herfstbrood is blijven plakken.

Deze deegbollen worden in de koelkast bewaard en per dag gebakken. Het is dus ook niet bekend of het brood al is verkocht.

De Stadsbakker baalt behoorlijk van deze situatie en hoopt dat iemand de ring vindt. Angst dat iemand de ring inslikt heeft hij wel een beetje. Zijn vrouw dacht eerst dat hij een grapje maakte over de verloren ring. Maar ze neemt het voorval laconiek op. Mocht je de trouwring vinden dan staat er een grote tas met lekkere producten op je te wachten.

Meer bekijken
💬 WhatsApp ons! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06-22461723 of stuur een mail: rtvfocuszwolle@gmail.com

Door: redactie

RTV Focus Zwolle is een vernieuwend lokaal RTV station in Zwolle dat plaatselijk nieuws, evenementen, kunst, cultuur, weer, sport en lifestyle brengt op radio, internet en via foto- en video verslaglegging.

Lees ook

Back to top button