Kunst & CultuurNieuws uit ZwolleVoorpagina

Stadkamer zet topleners in het zonnetje

Stadkamer heeft in 2014 krap 1,5 miljoen materialen uitgeleend, dat is slechts een 1% minder dan vorig jaar. De uitgeleende E-books zijn hier niet in meegenomen. Per vestiging zijn de uitschieters wat uitleningen betreft boven tafel gehaald. Deze veelleners en veellezers zijn door Stadkamer in het zonnetje gezet.

Dhr. Visscher leende 965 materialen in Stadkamer Centrum en was daarmee de grootste lener van 2014. Dhr. Weide leende 874 materialen in Zwolle Zuid, op de voet gevolgd Mevr. Krugers die 824 maal iets in Stadshagen leende. Hekkensluiter, maar nog altijd goed voor 757 uitleningen, was Mevr. L.A. Groot Nibbelink die de vestiging in de Aalanden frequent bezocht.

De ‘winnaars’ krijgen van Stadkamer bloemen en een jaar lang gratis lenen.

Meer bekijken
💬 WhatsApp ons! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06-22461723 of stuur een mail: rtvfocuszwolle@gmail.com

Door: redactie

RTV Focus Zwolle is een vernieuwend lokaal RTV station in Zwolle dat plaatselijk nieuws, evenementen, kunst, cultuur, weer, sport en lifestyle brengt op radio, internet en via foto- en video verslaglegging.

Lees ook

Back to top button