Kunst & CultuurNieuws uit ZwolleVoorpagina

Stadkamer weer beperkt open

Zwolle – De Stadkamer is de komende weken weer beperkt open. In eerste instantie leek de Stadkamer net als theaters en andere instellingen twee weken helemaal dicht te moeten vanwege de coronamaatregelen. Maar via de Tweede Kamer hebben bibliotheken zoals de Stadkamer toch de mogelijkheid gekregen om toch beperkt open te gaan. Tot en met 18 november kunnen in alle vestigingen reserveringen afgehaald worden. Dat kan door de week tussen 13.00 en 17.00 uur en op zaterdag van 10.00 tot 12.00 uur.

Ophalen van reserveringen kan alleen met een afhaalbericht. De Stadkamer probeert reserveringen zo snel mogelijk te verwerken. Zonder afhaalbericht heeft het in ieder geval geen zin om te komen. Wel kan natuurlijk zoals altijd een e-boek gehuurd worden via de site van de Stadkamer. Voor mensen die boeken eigenlijk zouden moeten inleveren heeft de Stadkamer een positief bericht. De uitleentermijn wordt automatisch verlengd.

De Stadkamer blijft tot en met 18 november verder dicht. Zoals het er nu voorstaat, gelden vanaf 19 november de normale openingstijden weer.

Gerelateerde artikelen

Controleer ook
Close
Back to top button