Kunst & CultuurNieuws uit ZwolleVoorpagina

Stadkamer opent aan Zeven Alleetjes

Zwolle – Op 21 en 22 april opent Stadkamer de deuren van haar nieuwe pand aan de Zeven Alleetjes in Zwolle. Op dit moment wordt er nog hard gewerkt aan de prachtige, nieuwe centrumvestiging: een plek om mensen te ontmoeten, op adem te komen, om cultuur en kennis te delen en nieuwe ideeën op te doen. Om zoveel mogelijk Zwollenaren te betrekken bij de feestelijke opening, organiseert Stadkamer zowel op de openingsdagen als de weken vooraf diverse activiteiten. Zo kun je nu meedoen aan ontwerpwedstrijden: het ontwerpen van een set kunstkaarten en het ontwerpen van de nieuwe jeugdpas.

De jeugdpas ontwerpen

Kinderen in de leeftijd van 4 t/m 12 jaar kunnen een ontwerp insturen voor de nieuwe pas. Een kinderjury beoordeelt de inzendingen en kiest het beste ontwerp. De nieuwe jeugdpas, die vanaf 21 april verkrijgbaar is, wordt voorzien van het winnende ontwerp.

Een kunstkaart ontwerpen

De andere wedstrijd die Stadkamer heeft uitgezet is het ontwerpen van een mooie set kunstkaarten. De set is een giveaway tijdens de openingsdagen. Eventueel worden ze daarna tegen kostprijs verkocht op de nieuwe locatie.
Alle inwoners van Zwolle van 12 jaar en ouder kunnen een ontwerp insturen. Een jury beoordeelt de inzendingen en kiest de beste inzendingen. De uitgekozen ontwerpen worden als een set kunstkaarten in een mooie uitvoering gedrukt.

Op de website www.stadkamer.nl/opening vind je meer informatie over de acties en het openingsfeest op 21 en 22 april.

Stadkamer ontwerp JHK architecten

Gerelateerde artikelen

Geef een antwoord

Back to top button