Nieuws uit ZwolleSportZorg & Welzijn

Springen als een kangoeroe door Stadshagen

Stadshagen – Voor Zwollenaren die actief willen zijn op een leuke manier, is dat nu mogelijk. Marrie en Jessin Kroes bieden Active Fit Jump Zwolle aan: met rebound schoenen (schoenen met veren) spring je door Stadshagen als een kangoeroe en doe je allerlei fysieke activiteiten.

Marrie en Jessin zijn de eerste mensen in Nederland die de opleiding ‘official international certification by Jumple Training Academy’ hebben afgerond. “We willen mensen op een leuke manier in beweging laten komen. We kwamen deze schoenen online tegen. We zijn nu de eersten die deze sport met ‘springschoenen’ in Nederland hebben geïntroduceerd.”

Active Fit Jump Club heeft diverse programma’s aan te bieden. De activiteiten hangen af van wat de deelnemer leuk vindt en wat zijn of haar gezondheid is. “We gaan een stukje hardlopen, de deelnemer doet daarna veel oefeningen achter elkaar. We bieden ook een dansprogramma aan. In de dans doen we fysieke oefeningen en daar maken we een dansje van,” legt Jessin uit.

© RTV Focus Zwolle – Foto: Lisanne Hop

Jumpers

De rebound schoenen worden Jumpers genoemd. Met de schoenen kunnen mensen goed bewegen, zelfs met blessures. Volgens Marrie Kroes beschermen de schoenen de gewrichten en houd het je erg gezond.

© RTV Focus Zwolle – Foto: Lisanne Hop

Gerelateerde artikelen

Back to top button