SportVoorpagina

Sportkampioenen meld je aan voor het Gouden Sportboek

Zwolse sportkampioenen die een bijzondere sportieve prestatie hebben behaald kunnen tot 23 december 2015 aangemeld worden voor ondertekening van het Gouden Sportboek van de gemeente Zwolle. De officiële en feestelijke bijeenkomst is onderdeel van het SportGala Zwolle dat op zaterdag 23 januari 2016 in het Landstede Sportcentrum plaatsvindt.

Aanmelden

Het sportresultaat moet behaald zijn tussen 1 januari 2015 en 31 december 2015. Sporters die in aanmerking komen voor ondertekening kunnen tot 23 december 2015 aangemeld worden op www.sportgalazwolle.nl. Hier staan ook de voorwaarden voor aanmelding.

Gouden Sportboek

De gemeente Zwolle heeft in 1988 het ‘Gouden Sportboek’ in het leven geroepen als eerbetoon aan Zwolse sporters die in hun sport een bijzondere sportieve prestatie hebben behaald. Deze sporters dragen bij aan een positieve uitstraling van de stad en hebben bovendien een belangrijke voorbeeldfunctie voor andere Zwollenaren. Door hun prestaties stimuleren zij anderen om ook te gaan sporten. Op dit moment hebben enkele honderden top- en breedtesporters het boek ondertekend en daar is Zwolle trots op! Topsporters zoals Erben Wennemars, Kirsten Wild, Ronald en Michel Mulder, Loes Gunnewijk, Lotte van Beek en Kirsten Lanz hebben het boek al vaker mogen tekenen.

Gerelateerde artikelen

Back to top button