Nieuws uit ZwolleSportVoorpagina

Sporten in Zwolle-Zuid op oude plaats brandweerkazerne

Op 12 januari 2015 opent in Zwolle-Zuid een nieuwe sportschool van Profit Gym.  Het bedrijf laat hiervoor een geheel nieuw pand neerzetten aan de van der Heijdenstraat in Zwolle-Zuid. Op deze plaats, tussen het spoor en jongerencentrum ReZet in stond voorheen een ‘garage’ van de brandweer.  Het nieuwe pand wordt in hoog tempo uit de grond gestampt. Was aan het begin van deze maand alleen nog maar het stalen skelet zichtbaar. Nu zijn alle gevels al voorzien van platen zoals ook op de ontwerpschets te zien is. Profit Gym heeft al vestigingen in Zwolle-Noord (Geert Grootestraat), Ommen en Hardenberg. 

De sportschool is van het zogenaamde all-you-can-sport concept. Voor een vast laag bedrag per maand kan er gefitnest worden op toestellen en daarnaast onbeperkt worden deelgenomen aan groepslessen zoals spinning, pilates of andere less mills trainingen. Met de persoonlijke intake, een trainingsadvies op maat en een persoonlijke app kunnen de sporters verantwoord aan een doel werken.

Open dagen

Profit Gym Zwolle Zuid heeft de komende weken verschillende open dagen voor geïnteresseerden. Het gebouw en de sportschool kunnen dan van binnen worden bekeken. Aanmelden is niet noodzakelijk.

Aankomende open dagen zijn op:

  • Zaterdag 27 december, van 09:00 – 14:00
  • Zaterdag 3 januari, van 09:00 – 14:00
    Profit Gym Zwolle Zuid
    Profit Gym Zwolle Zuid

 

Gerelateerde artikelen

Back to top button