Nieuws uit ZwolleSportVoorpagina

Sportchallenge #1 Hooghouden!

Elke werkdag een nieuwe challenge van Sportservice Zwolle om in beweging te blijven

Zwolle – “Blijven bewegen is in deze tijden ontzettend belangrijk. Voor je eigen gezondheid, maar ook voor het plezier”, zegt directeur-bestuurder, SportService Zwolle Jolanda van der Veer. Daarom komt de sportieve organisatie elke werkdag met een nieuwe challenge online om in beweging te blijven.

Hooghouden! Hoe vaak kun jij hooghouden met een willekeurig voorwerp? Je kunt denken aan een bal, een stuk fruit en noem maar op.


SportService Challenge

Nu het advies is om zoveel mogelijk thuis te blijven en sportclubs, sportaccommodaties- en verenigingen gesloten zijn, zet SportService Zwolle zich in voor dagelijkse beweging. Gewoon bij de Zwollenaar thuis. In de woonkamer, slaapkamer of achtertuin. “Het thuisblijven is niet per se bingewatchen via Netflix. Bewegen is nog steeds mogelijk. Dat willen wij vanuit SportService Zwollestimuleren”, zegt van der Veer.

@sportservice038 – instagram en facebook

Via haar instragram en facebook plaatst SportService Zwolle iedere dag een filmpje met een nieuwe challenge. De inwoners worden uitgedaagd om de beweging in dit filmpje na te doen op zijn/haar eigen creatieve manier. Buurtsportcoaches én sportieve Zwollenaren doen de beweging voor en plaatsen iedere werkdag een filmpje. Deze kan iedereen volgen via: @sportservice038 op Instagram en @sportservicezwolle op facebook. “De #sszchallenge is voor iedereen: kinderen, jongeren, ouders, collega’s, je buurman/vrouw etc”, aldus van der Veer.
Filmpjes kunnen opgestuurd worden via een DM op instragram óf op zijn/haar eigen kanaal waarin we de hashtag #sszchallenge gebruiken én @sportservice038 wordt getagd.

Voorbeelden van challenges:

– Kop zo vaak mogelijk een bal over met elk familielid;
– Planken met een bekertje water op je rug, eventueel zelf met tegenstander;
– Leg een voetgolf parcours aan in je eigen huis.

 

Meer bekijken
💬 WhatsApp ons! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06-22461723 of stuur een mail: rtvfocuszwolle@gmail.com

Door: redactie

RTV Focus Zwolle is een vernieuwend lokaal RTV station in Zwolle dat plaatselijk nieuws, evenementen, kunst, cultuur, weer, sport en lifestyle brengt op radio, internet en via foto- en video verslaglegging.

Lees ook

Back to top button