BouwEconomieNieuws uit Zwolle

Spoorcafé nu LIVE op TV

Zwolle – In 2021 bouwt de gemeente samen met inwoners verder aan de toekomst van de Spoorzone. Wie doet er mee? Vanavond, woensdagavond 17 februari om 19.30 tot 20.30 uur is iedereen welkom bij het online Spoorcafé!

Met dit keer: de verbouwing van het Stationsgebouw en de inrichting van de Ooster- en Westerlaanen het toekomstige Koggepark. Ook geven ze een update over de werkzaamheden op het Stationsplein. Want wie weet dat dit plein straks een superspons is?

Het online Spoorcafé is te volgen via de Facebookpagina van RTV Focus, de website van RTV Focus en de volgende Zwolse televisiekanalen:

  • KPN kanaal 1396
  • Ziggo kanaal 44
  • T-Mobile kanaal 783

WhatsApp je vraag

Wie een vraag of een opmerking heeft is altijd welkom! Reageren kan via de Facebookstream of WhatsApp nummer 06 22461723 tijdens het Spoorcafé. Voeg het telefoonnummer toe aan de contacten en zoek vervolgens in de app WhatsApp op het telefoonnummer. Daar kan men zijn of haar vraag stellen tijdens het Spoorcafé! Wie al eerder een vraag heeft, kan deze altijd stellen via de sociale media kanalen van de gemeente. Ze zijn te vinden via Facebook (Spoorzone Zwolle), Twitter (Spoorzone038) en Instagram (Spoorzone038).

Gerelateerde artikelen

Back to top button