CoronavirusNieuws uit ZwollePEC ZwolleRadioRadionieuwsStudio StadkamerVoorpagina

Spelen zonder publiek: We zagen het al aankomen!

Jeroen van Leeuwen (PEC) over de komende drie weken

Zwolle – Heel verbaasd waren ze niet in het Mac3Park-stadion. “Een beetje oneerlijk voelde het wel, maar we hadden het – kijkend naar de cijfers – eigenlijk wel verwacht.” Dat zei Algemeen Manager Jeroen van Leeuwen van PEC Zwolle over de hernieuwde corona-maatregelen die het kabinet gisteren verkondigde. Het nieuwe pakket houdt onder meer in dat PEC Zwolle zeker de drie komende weken zonder publiek moet spelen.
“Wij hadden het prima voor elkaar, maar de eerlijkheid gebied ook te zeggen dat je in andere stadions soms heel andere beelden zag.” Van Leeuwen was – telefonisch – te gast in Studio Stadkamer het lunchprogramma op Radio Focus. “Veel belangrijker dan het spelen zonder publiek is de gezondheid van de Nederlanders. Deze periode houden we het ook wel vol.” zo zei van Leeuwen.

Meer bekijken
💬 WhatsApp ons! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06-22461723 of stuur een mail: rtvfocuszwolle@gmail.com

Martin Van Der Hooft

Radio- en programmamaker bij dé lokale omroep van Zwolle. Lokale journalistiek is een bewuste keuze. Een mooie stad als Zwolle verdient een mooie omroep. Als persoon breed geïnteresseerd in de maatschappij en Zwolle, maar vooral in de Zwollenaren. Als journalist altijd op zoek naar het positieve in de verhalen die we verslaan.

Lees ook

Back to top button