Nieuws uit ZwolleZorg & Welzijn

Speelotheek heeft spelletjesmaand

Speel-o-theek Leentje Buur, gevestigd in het speeltuingebouw aan de Geraniumstraat, komt in de maand mei met een leuke actie: de spelletjesmaand. Eenmaal per twee weken is de speel-o-theek geopend en kunnen leden speelgoed lenen en kiezen uit een grote verscheidenheid aan speelmaterialen.

Actie

De maand mei is door de vrijwilligers van Leentje Buur omgedoopt tot spelletjesmaand. In deze maand kun je als lid voor 0,10 cent meer een spel extra lenen. Kies 3 stuks speelmateriaal zoals altijd en kies een leuk spel extra.

Speelgoed lenen

Per keer kunnen er drie stuks speelmateriaal worden geleend voor een periode van vier weken, verlengen is altijd mogelijk. Ook kan er gereserveerd worden. Een lidmaatschap kost €12,50 per jaar (Als je in mei lid wordt €7,50 voor de rest van dit jaar). De lidmaatschapskaart dient bij elk bezoek te worden meegenomen, hierop wordt het te lenen speelgoed genoteerd. Elk geleend stuk speelgoed kost €0,30.

Met deze actie in mei is het dus mogelijk om voor € 1,00 vier stuks speelgoed te lenen. In deze maand is de speel-o-theek geopend op 1,15 en 29 mei.

Meer informatie

Meer informatie over de speel-o-theek is te vinden op de website: http://leentjebuur.webs.com/ , een mailtje sturen voor informatie of lidmaatschap kan naar: leentjebuur@gmail.com

Gerelateerde artikelen

Back to top button