LifestyleNieuws uit Zwolle

Spectaculaire line-up Chefs (R)Evolution

It’s Revolution Time Again!

Zwolle – Op zondag 9 en maandag 10 september 2018 vindt de vierde editie plaats van ‘Chefs (R)Evolution’, het Nederlandse Avantgarde Cuisine Festival, in en rondom De Librije en Theater De Spiegel te Zwolle. Deze wordt georganiseerd door Jonnie en Thérèse Boer & het team van Restaurant De Librije in samenwerking met het team van Port Culinaire by Thomas & Carola Ruhl. De top van internationale chefs maakt zijn opwachting tijdens dit culinaire festival. Geniet van de spectaculaire line-up op zondag 9 & maandag 10 september.

Line-up internationale kookdemonstraties
Zondag 9 september 2018
Jonnie & Thérèse Boer*** De Librije, Nederland Nr. 34 World’s 50 Best Restaurants
Jordi Roca*** El Celler de Can Roca, Spanje Nr. 3 World’s 50 Best Restaurants
Angel Léon*** Aponiente, Spanje
Mitsuharu Tsumura Maido, Peru Nr. 8/50 Best 2017, Nr. 1 / 50 Best Latin America 2017

Maandag 10 september 2018
Paul Pairet*** Ultraviolet, Shanghai/China Nr. 41/50 Best 2017, Nr. 8/50 Best of Asia
Poul Ziska* KOKS, Faroe Islands
Thomas Dorfer** Landhaus Bacher, Oostenrijk
Stefan Wiesner* Rössli, Zwitserland
Berlin Avantgarde Chefs – Drie teams uit Berlin, namelijk:
– Sebastian Frank** Horváth
– Micha Schäfer* & Billy Wagner Nobelhart & Schmutzig
– Andreas Rieger* & Ivo Ebert Einsunternull

Geniet tijdens deze kookdemonstraties van een ongekend culinair spektakel, waarbij deze internationale sterrenchefs hun keuken en persoonlijke kwaliteiten gaan tonen. De presentatie is in handen van Hans Steenbergen, trendwatcher/ hoofdredacteur van Food Inspiration.

BOERenmarkt XL

Op de gratis toegankelijke ‘BOERenmarkt XL’ ontdekken bezoekers de verschillende ambachtelijke boeren en (wijn)leveranciers van Jonnie en Thérèse Boer. In samenwerking met Dutch Cuisine benaderen wij per provincie een (Alliance Gastronomique) restaurant, dus in totaal twaalf restaurants. Zij laten het publiek op een laagdrempelige wijze kennismaken met de producten en ingrediënten die Nederland rijk is door mooie, eerlijke gerechten te serveren met bijpassende wijnen.

Kaartverkoop

Kaarten zijn te bestellen via www.chefsrevolution.com en kosten € 55,00 per persoon per dag en € 95,00 per persoon voor beide dagen. Ook zijn er leerlingtickets beschikbaar van € 40,00 per leerling per dag. De BOERenmarkt XL is gratis toegankelijk.

Partners

Chefs (R)Evolution 2018 wordt mede mogelijk gemaakt door hoofdpartners AEG, AVEX, Big Green Egg, Buscaglione Espresso, Hanos, Koninklijke Euroma, Provincie Overijssel, Schmidt Zeevis Rotterdam, Studio Senses, VanDrie Group, Wensink Mercedes-Benz en Wijnkooperij De Lange.

Gerelateerde artikelen

Back to top button