Nieuws in 60 secondenNieuws uit Zwolle

Speciale voedseleditie ‘Dagblad De Pers’ op station Zwolle uitgedeeld

Zwolle – De krant is al meer dan 4 jaar ter ziele. Toch werden vanochtend de reizigers op station Zwolle verrast met een nieuwe editie van dagblad De Pers. Het ging om een speciale voedseleditie van Milieudefensie. In totaal werden op 20 stations in Nederland 100.000 exemplaren uitgedeeld.

“Het mag dan geen echte De Pers zijn, de inhoud is wel echt”, zegt Bart van Opzeeland, campagneleider voedsel van Milieudefensie.

De eenmalige krant is een pleidooi voor eerlijk en gezond voedsel. “Voor onze toekomst. Met een circulair systeem waarin mens en dier centraal staan: regionaal, rechtvaardig en gezond. En waarbij we onze problemen niet afschuiven op andere delen van de wereld of op onze kinderen en kleinkinderen.”, zo meldt Milieudefensie.

Naast satirische stukjes en advertenties vind je in de krant artikelen over het voedselsysteem.

Gemist? De krant kan ook digitaal gedownload worden.

Download de krant
Meer bekijken
💬 WhatsApp ons! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06-22461723 of stuur een mail: rtvfocuszwolle@gmail.com

Door: redactie

RTV Focus Zwolle is een vernieuwend lokaal RTV station in Zwolle dat plaatselijk nieuws, evenementen, kunst, cultuur, weer, sport en lifestyle brengt op radio, internet en via foto- en video verslaglegging.

Lees ook

Back to top button