KabelkrantNieuws uit ZwolleWeer

Speciaal onderwijs school De Ambelt Zwolle blijft morgen dicht

Zwolle – Speciaal onderwijs school De Ambelt in Zwolle blijft morgen gesloten. Dat laat de schoolleiding weten in een brief aan de ouders van de leerlingen. Veel van de kinderen op de school komen met een taxibus naar school. Zowel de taxibedrijven als de school zelf vinden het niet verantwoord om morgenochtend de weg op te gaan.

‘In heel Nederland is het extreem winters weer. Er is veel sneeuw en het is erg glad op de weg. Voor foto’s, buiten spelen en/of een wandeling is het prachtig. Maar om de weg op te gaan niet. Om veiligheidsredenen hebben we dan ook besloten dat de school morgen fysiek dicht is.’ staat in de brief.

De school geeft morgen afstandsonderwijs aan de leerlingen. Afstandsonderwijs geldt ook voor de leerlingen die gebruik maken van de noodopvang ,omdat
ouders werken in een vitaal beroep.

Meer bekijken
💬 WhatsApp ons! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06-22461723 of stuur een mail: rtvfocuszwolle@gmail.com

Door: redactie

RTV Focus Zwolle is een vernieuwend lokaal RTV station in Zwolle dat plaatselijk nieuws, evenementen, kunst, cultuur, weer, sport en lifestyle brengt op radio, internet en via foto- en video verslaglegging.

Lees ook

Back to top button