EconomieNieuws uit ZwolleVoorpagina

Spar City Store Lübeckplein opent eind november

Zwolle – Er komt een tweede Spar City Store in Zwolle. Zwollenaar Mathijs Faassen gaat de nieuwe stadssupermarkt openen op het Lübeckplein in Zwolle. Hij runt al een Spar in Leeuwarden. De andere Spar City Store in Zwolle zit aan het Gasthuisplein.

De City Store is een winkel om even snel een kant-en-klaar maaltijd te halen, een sapje, een broodje of een snack voor tussendoor. Maar zeker ook voor de avondboodschappen. Ondernemer Faassen mikt op een zo breed mogelijk publiek. “Als CityStore zoek je locaties waar veel passanten zijn. Een plek waar veel mensen langs komen of waar veel mensen werken.” Veel traffic in retail-termen,legt Faassen uit. “Hier zijn studenten, omwonenden en werkenden. Een ideale locatie wat dat betreft.”

De Spar City Store is er speciaal voor de snelle shopper. Maar ook voor dagverse producten en met een compleet supermarktaanbod kan je hier ook alvast de boodschappen doen voor thuis. “Het sterke aan de City Store is dat er geen één het zelfde is. We proberen de winkel altijd zo goed mogelijk aan te sluiten op de behoefte van de klant.” Faasen noemt het, het spel van de City Store: “Hoe deel je de winkel het beste in zodat je iedereen kunt bedienen.”

De nieuwe winkel van de Spar komt in het pand waar eerder de entree naar de stationstunnel was. Eind november gaan de deuren van de nieuwe super open. De snelle shoppers kunnen er iedere dag terecht tussen 6 uur ’s ochtends en 10 uur ’s avonds. Op de zondag gaat de super iets later open, om 10 uur in de ochtend.

Foto’s © Matthijs van Os


 

 

Gerelateerde artikelen

Back to top button