Nieuws uit ZwolleVoorpaginaZorg & Welzijn

Solex Toertocht brengt 18.500 euro op voor InterMezzo

Foto's en video © Mathijs Schlaman

Zwolle – Ze hadden er mooi weer bij, tijdens de zesde editie van de Solex Toertocht donderdagmiddag. Met de Solex Toertocht werd 18.500 euro opgehaald voor Nazorgcentrum IntermeZZo.

44 deelnemers verzamelden zich donderdagmiddag rond de klok van twaalf uur bij Café Zalen Restaurant De Mol, waar vanuit de Solex Toertocht van start ging. Hoewel organisator Wim Sloots aangaf dat er minder deelnemers waren dan het voorgaande jaar, verwachtte hij een fijne rit tegemoet te gaan: “We hebben een mooie route langs de IJssellinie, naar Wijhe in petto.”

De deelnemers hebben allemaal een bedrag ingelegd om mee te kunnen doen aan de solextoer. Het totale geldbedrag daarvan gaat naar het nazorgcentrum IntermeZZo. Dat is het nazorgcentrum van Corine den Hollander dat zich inzet voor kankerpatiënten, naasten en nabestaanden. “Intermezzo groeit ontzettend, maar dat betekent ook dat we meer geld nodig hebben. Sponsorgiften als deze zijn voor ons daarom goud waard,” aldus Den Hollander.

’s Avonds vond er ook een veiling plaats om extra geld op te halen voor dit goede doel.

Meer bekijken
💬 WhatsApp ons! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06-22461723 of stuur een mail: rtvfocuszwolle@gmail.com
Back to top button