Nieuws uit ZwolleVoorpaginaZorg & Welzijn

Sociale Zaken en Werkgelegenheid verhuist naar Stadskantoor

Hebt u vragen over werk, inkomen of schulden? Dan kunt u daarvoor nu nog terecht op Werkplein de Lure, Hanzelaan 180. Dat verandert binnenkort. De medewerkers van Sociale Zaken en Werkgelegenheid verhuizen namelijk op 30 maart naar het Stadskantoor.

Vrijdag 27 maart 2015 is de laatste dag dat u terecht kunt op Werkplein de Lure met vragen over werk, inkomen en schulden. Daarna verhuist Sociale Zaken en Werkgelegenheid naar het Stadskantoor, Lübeckplein 2. Vanaf maandag 30 maart 2015 helpen de medewerkers u daar graag verder. U moet dan wel van tevoren een afspraak maken. Dat kan door te bellen met uw consulent. Hebt u geen consulent? Dan kunt u ook bellen naar 14038.

Klantzuil

Hebt u een afspraak gemaakt? Op het Stadskantoor is geen receptie, zoals op Werkplein de Lure. Wel staan er drie klantzuilen. Hier geeft u aan dat u een afspraak hebt. Een gastheer of gastvrouw kan u helpen bij de klantzuil. De medewerker van Sociale Zaken en Werkgelegenheid komt u daarna ophalen.

Documenten inleveren

Wilt u alleen documenten inleveren? Dan is een afspraak maken niet nodig. Bij de klantzuil krijgt u een nummer voor de balie. Daar kunt u de papieren vervolgens afgeven.

UWV

De medewerkers van UWV blijven op Werkplein de Lure. Hebt u een vraag aan UWV? Dan kunt u ook na 30 maart 2015 terecht op Werkplein de Lure.

Gerelateerde artikelen

Back to top button