SportVoorpagina

Slobodan Tedic speelt ook volgend seizoen voor PEC

Zwolle – PEC Zwolle liet via de sociale media weten dat Slobodan Tedic zijn verblijf in Zwolle verlengt. De 21-jarige spits wordt wederom voor één seizoen gehuurd van Manchester City.

Slobodan Tedic laat in een eerste reactie weten: ”Ik voel me thuis in Zwolle. Zowel de club als stad zijn me het afgelopen seizoen goed bevallen, ondanks dat ik de echte Tedic vanwege blessureleed eigenlijk nauwelijks heb kunnen laten zien. Ook kan ik niet wachten om met supporters op de tribunes te spelen. Ik heb zoveel steun van de achterban gekregen via onder andere de socials, dat ik niet kan wachten om dat vertrouwen en die blauw-witte liefde terug te geven door mijn inzet en prestaties op het veld.”

Technisch manager Mike Willems: ”Met het langere verblijf van Slobodan ben ik zeer tevreden. We kennen zijn kwaliteiten en weten hoe extreem gemotiveerd hij is om van zijn tweede verblijf in Zwolle een succes te maken. Met de verlengde overeenkomsten van Thomas en Slobodan zetten een stap richting het nieuwe seizoen. Ik verwacht de komende weken meer nieuws en ook de eerste ‘echte’ nieuwelingen te presenteren.”

Bekijk hieronder een videoboodschap van Slobodan Tedic:

Meer bekijken
💬 WhatsApp ons! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06-22461723 of stuur een mail: rtvfocuszwolle@gmail.com

Door: Vincent Corjanus

Hoi! Mijn naam is Vincent Corjanus. RTV Oost heeft mij geplaatst, namens de NOS, bij RTV Focus Zwolle om het team te komen versterken. Schrijven is voor mij hetzelfde als ademhalen. Of ik nou een achtergrondverhaal, een lied of een gedicht schrijf; het komt allemaal uit dezelfde bron. Als journalist deed ik interviews met o.a. Jules Deelder, Frank Boeijen en Barry Hay. Daarnaast ben ik dichter en singer-songwriter. Met mijn dichtbundels en poëtische popliedjes reis ik regelmatig stad en land af. www.vincentcorjanus.nl
Back to top button