112 nieuwsNieuws uit ZwolleVoorpagina

Drankrijder belandt in middenberm Ceintuurbaan

Zwolle – Een automobilist is in de nacht van woensdag op donderdag rond kwart voor vier aangehouden door de politie na een aanrijding op de Ceintuurbaan. De auto botste tegen een andere auto en schoot vervolgens door de struiken in de middenberm. Uiteindelijk belandde het voertuig tegen een boom. Meerdere getuigen vertelden dat de auto slingerend reed en al eerder een paaltje zou hebben geraakt.

Een persoon is door de ambulancedienst nagekeken en behandeld in het ambulancevoertuig. Ook de brandweer was met spoed ter plaatse gegaan maar hoefde niet in actie te komen. Beide voertuigen moesten door een berger worden afgesleept.

Update: Uit de ademanalyse op het politiebureau bleek dat de man te diep in het glaasje had gekeken. Hij kon daarna huiswaarts gaan met boete en een rijontzegging van vier uur.

Plaats op de kaart bij benadering:

Meer bekijken
💬 WhatsApp ons! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06-22461723 of stuur een mail: rtvfocuszwolle@gmail.com

Door: redactie

RTV Focus Zwolle is een vernieuwend lokaal RTV station in Zwolle dat plaatselijk nieuws, evenementen, kunst, cultuur, weer, sport en lifestyle brengt op radio, internet en via foto- en video verslaglegging.

Lees ook

Back to top button