112 nieuwsNieuws uit ZwolleVoorpagina

Skatebaan Park de Wezenlanden afgesloten op last van de gemeent

Zwolle – Er kan niet meer geskate worden op de skatebaan in het Park de Wezenlanden. De gemeente Zwolle heeft het park vrijdagochtend laten afsluiten. Dit op basis van de noodverordening die in de gemeente geldt om verdere verspreiding van het coronavirus te beperken.

Er werd volgens de gemeente nog steeds flink gebruikgemaakt van de skatebaan. Grote groepen jongeren en skaters gebruikten de skatebaan als ontmoetingsplek. Daarbij hielden ze geen 1,5 meter afstand van elkaar.

De politie had de afgelopen weken meerdere meldingen ontvangen vanuit de buurt over de grote groepen jongeren. Het waarschuwingsbord bij de baan, de anderhalve mater tags op het asfalt en de waarschuwingen van politie en handhaving mochten niet baten.

Daarom is per direct de baan afgesloten. De ROVA medewerkers hebben hekken geplaatst en de baan is voorzien van een laag zand.

 

Door: redactie

RTV Focus Zwolle is een vernieuwend lokaal RTV station in Zwolle dat plaatselijk nieuws, evenementen, kunst, cultuur, weer, sport en lifestyle brengt op radio, internet en via foto- en video verslaglegging.

Gerelateerde artikelen

Back to top button