Nieuws uit ZwolleRadioVoorpagina

Sinterklaas op visite bij Radio Focus

Vier zaterdagen luisteren, kijken én whatsappen met de Sint

Zwolle – De Sint is vanaf vandaag weer in het land. En dus óók in Zwolle. Een intocht zit er niet in dit jaar helaas maar dat wil niet zeggen dat de kinderen Sinterklaas niet kunnen zien. Hij komt namelijk vier weken lang naar de radiostudio van RTV Focus, de Stadszender van Zwolle. Samen met Ilse ‘ontvangt’ hij dan de Zwolse kinderen op de radio. Daar blijft het echter niet bij, je kunt ook meekijken én whatsappen met de Sint. De gesprekjes worden afgewisseld met beelden en interviews door Sinterklaas zelf en door zijn assistente Ilse. En natuurlijk schuift burgemeester Peter Snijders aan in de radiostudio vanmiddag om Sinterklaas een warm welkom te heten. 

De Sint belde zelf naar de studio om ons het leuke nieuws te vertellen:

De uitzendingen zijn te volgen via de radio-pagina van RTV Focus

Hoe werkt het??

Sinterklaas is op zaterdagmiddag van 16 tot 18 uur te vinden in de Studio van Radio Focus. Wil je hem een vraag stellen stuur dan tijdens de uitzending een whatssapje (op 06 – 27207106). Sinterklaas en Ilse proberen dan je vraag te beantwoorden. Soms lukt dat niet, omdat er teveel vragen tegelijk worden gesteld. Maar wees gerust hoor. Al je vragen worden wel gelezen en doorgestuurd, ook als je niet direct een antwoord krijgt.

Voor de pappa’s en mamma’s: Let op het nummer voor vragen aan de Sint is alleen te bereiken tijdens de live-uitzendingen.

Op dit nummer kun je alleen Whatsappen.
Back to top button